Junior Java developer
Лютий 5, 2016
0

Хто ми?
Британська ІТ компанія з офісом у Львові. Переважно займаємось розробкою під веб з використанням Java EE технологій, інколи трапляються проекти на десктоп та мобайл. Зараз нас 26 людей (з них 20 – девелопери). Всі клієнти з Заходу (Європа, Південна та Північна Америка). Досить швидко розвиваємося.

Опис роботи:

Потрібна людина для роботи над розробкою нових проектів та над підтримкою існуючих. Досвід роботи не обов’язковий. Переважно робота буде з технологіями : JSP, Servlets, Spring, Hibernate, GWT etc.

Вимоги:

– Хороше знання мови програмування Java
– Бажання постійно навчатися і розвиватися
– Англійська мова не нижче Intermediate low

Не обов’язково, але добре щоб було:

– Профільна освіта
– Знання Java фреймворків (Spring, Hibernate etc.)
– Наявність власних проектів

Що ще в нас є?

– Молодий дружній колектив
– Відсутність бюрократії
– Настільний футбол в офісі :)

P. S. Ситуація на ринку праці зараз така, що до нас приходить до 10 нових резюме в день, тому, якщо Ви хочете потрапити до нас на роботу, Ви маєте бути найкращим, а саме :
– Бути зі Львова. Ми не розглядаємо резюме людей з інших міст;
– Знати чому Ви хочете стати програмістом і чому ви вибрали технологію Java для себе.
– Мати заповнене резюме де буде вказана контактна інформація, Ваш попередній досвід роботи (якщо такий присутній), інформація про освіту, Java технології з якими ви знайомі на практиці.

Якщо нам сподобається Ваше резюме, ми запропонуємо Вам виконати наше тестове завдання і якщо воно буде виконано на високому рівні, запросимо Вас на співбесіду. Ми не пропонуємо безкоштовне стажування і не навчаємо
людей основам програмування (для цього є курси). Якщо Ви отримаєте відмову від нас, не запитуйте, будь ласка, нас про фідбек.

Контактное лицо: Анастасія Шепелевич

Напишіть відгук