Запрошуємо на лекцію “Crowdfunding. Досвід поразок та успіхів” 17.05.16
Травень 13, 2016
0

Все більше українських стартапів використовують краудфандингові платформи, щоб зібрати там потрібні суми на власні проекти. Краудфандинг це не лише про технологічні проекти, “фінансування натовпом” ефективний для проектів у сфері: мистецтва, дизайну, моди, кіно, ігор, музики, фотографії, видавництва та іншого. Україна поповнюється успішними кампаніями, що запускаються через популярні платформи: Kickstarter та Indiegogo.

Ми запросили три українські команди на мітап, що мають досвід успіхів та невдач на обох платформах.

Про основні складові успішної кампанії – маркетинг, PR, просування продукту, перевірка продукту ринком, розповідатимуть:

Ліза Воронкова CEO Force Emotion, запуск відбувся на Kickstarter в жовтні 2015 року, команді вдалось зібрати заявлену суму в 30000 у.е.

Олег Нуменко CVO & Founder Hideez, проект SafeBand, мач реванш: успіх на Indoegogo після поразки на Kickstarter.

Олег Малєнков COO @Concepter та Євген Рогов bizdev Concepter, компанії, що має на своєму рахунку 3 успішні запуски, в тому числі легендарних iBlazr та iblazr 2. А cаме зараз триває кампанія нового продукту на Indiegogo.

Цікаво, що продукти одного типу, хоча різні за функціоналом, але компанії висвітлюватимуть свій унікальний досвід та бачення, з різних сторін.

Долучайтесь до мітапу! Вартість 150 грн

Напишіть відгук