Хакатон AngelHack — Bring Silicon Valley 
Квітень 2, 2016
0

3–5 червня у Львові відбудеться український етап глобального стартап-хакатону AngelHack. Його мета – забезпечити сприятливі умови для створення нових проектів, так само як це відбувається у Кремнієвій Долині.

Для цього на території Палацу мистецтв організатори на 48 годин зберуть для співпраці усіх гравців підприємницької екосистеми: стартаперів, інвесторів, локальну It-спільноту, великі компанії, освітні інституції та представників влади.

Кожен з 200 учасників – програмістів, дизайнерів, маркетологів, підприємців та авторів ідей, зможуть отримати досвід створення власного продукту, менторство від лідерів індустрії, зібрати команду, протестувати нові технології, проявити себе, а також гарантовано отримають плюшки від партнерів і класно проведуть час.

Автори кращого проекту будуть обрані до трьохмісячної програми акселерації та отримають можливість представити свій стартап на Global Demo Day у Каліфорнії.

Цього року хакатон AngelHack пройде ще у 65 країнах світу. В Україні його організаторами виступає команда технологічного хабу Betaplace, що з 2013 року займається підтримкою та розвитком локальних стартап-спільнот.

Деталі: http://angelhacklviv.com

Відео з попередніх AngelHack: https://www.youtube.com/watch?v=vkgX2eo-HtE

Купити квитки:  https://angelhacklviv2016.eventbrite.com

Напишіть відгук