Хакатон для студентів SpinOffHack
Березень 18, 2016
0

Веб-посилання: http://spinoffhack.org/
Організатор: SpinOffHack
Вартість: безкоштовно
E-mail: anastasiia.baieva@gmail.com

25-27 березня для студентів України буде проводитись хакатон SpinOffHack одночасно у трьох містах: Києві, Львові, Харкові.

SpinOffHACK – це змагання, в якому команди з 3–4 учасників повинні за 48 годин запропонувати ідею на задану організаторами тему, розробити робочий прототип з бізнес-моделлю та зробити презентацію свого проекту. Передбачається комплексний підхід при створенні проектів, тому очікуються студенти, що навчаються не тільки на технічних факультетах.

Для допомоги учасникам на захід запрошуються ментори – розробники програмного забезпечення рівню senior, маркетологи, продуктологи, менеждери IT та Digital галузей.

Остаточну оцінку проектів будуть робити журі, що складається з ТОП менеджерів та засновників IT компаній, успішних стартаперів та представників бізнес-інкубаторів.

Під час змагання учасники можуть безперервно знаходитись на локації. Організатори надають харчування та місця для відпочинку.

Участь бескоштовна, реєстрація командами на сайті spinoffhack.org

У Києві SpinOffHack буде проводитись у Науково-технічній бібліотеці ім. Г.І. Денисенка НТУУ «КПІ» за адресою пр. Перемоги, 37.

У Львові – в Національному Університеті «Львівська Політехніка», за адресою вул. Карпінського 8, 26 корпус.

В Харкові – в ХНУ ім.В.Н Каразіна, Північному корпусі, за адресою пл.Свободи, 6.

Напишіть відгук