Зустріч веб-розробників: Microsoft Edge, оптимізація сайту для пошукових систем та мобільних пристроїв
Січень 25, 2016
0

На зустрічі поговоримо, що пропонує розробникам новий браузер Microsoft Edge, а також про те, як зробити веб-сайт безпечним, швидким та оптимізованим для пошукових систем та мобільних пристроїв.

Анонс: http://appclub.im/events/details/11057
Квитки: http://events.devrain.com/details/7

Зустріч буде цікава front-end та back-end розробникам, стартапам, SEO та DevOps спеціалістам.

Перша презентація присвячена новим можливостям, що доступні веб-розробникам в новому браузері Microsoft Edge. Ви зможете дізнатись, чим відрізняється Edge від Internet Explorer, а також чому Microsoft створила ще один браузер.

Наступна презентація буде присвячена питанням оптимізації веб-сайтів для пошукових систем, мобільних пристроїв та з точки зори швидкодії та безпеки. Поговоримо про правила, за якими пошукові системи оцінюють веб-сайти, а також про кешування, оптимізацію статичних ресурсів, мініфікацію js/css сторінок, CDN, мікроформати та розглянемо інструменти, які допоможуть вам оцінити якість вашого сайту. Це не буде лекцією по SEO, а більше матиме вигляд порад від розробника розробникам.

На завершення поговоримо пре, як Application Insights може допомогти вам шукати та усувати несправності на сайті.

Тематика зустрічі не прив’язана лише до ASP.NET чи Microsoft, тому будь-який веб-розробник зможете знайти для себе щось корисне.

Напишіть відгук