Зустрічі
AppClub «Microsoft Edge, оптимізація сайту для пошукових систем та мобільних пристроїв»
Січень 21, 2016
0

На черговій зустрічі AppClub, професійного клубу мобільних розробників та стартапів, поговоримо, що пропонує розробникам новий браузер Microsoft Edge, а також про те, як зробити веб-сайт швидким та оптимізованим для пошукових систем та мобільних пристроїв.

Зустріч буде цікава веб-розробникам, стартапам.

Перша презентація буде присвячена новим можливостям, які доступні розробникам в новому браузері Microsoft Edge. Поговоримо про те, чим відрізняється Edge від Internet Explorer, чому Microsoft створила ще один браузер.

Наступна презентація буде присвячена питанням оптимізації веб-сайтів для пошукових систем, мобільних пристроїв та з точки зору швидкодії. Поговоримо про правила, за якими пошукові системи оцінюють веб-сайти, а також про кешування, оптимізацію статичних ресурсів, мініфікацію js/css сторінок, Azure CDN, мегатеги та розглянемо інструменти, які допоможуть вам оцінити якість вашого сайту. Це не буде звичайною лекцією по SEO, це в більшій мірі матиме вигляд порад від розробника розробникам.

Тематика зустрічі не прив’язана лише до ASP.NET, тому будь-який веб-розробник зможете знайти для себе багато корисного.

Вартість: 120 грн (умови Простору включені). Для студентів – 50% знижка (щоб її отримати – надсилайте на info@devrain.com фото документа, який підтверджує ваш статус студента).

Деталі: http://goo.gl/zhN9Uq

Реєстрація: http://goo.gl/e40im8

Напишіть відгук