AI Spring Hackathon
Березень 30, 2017
0

AI Spring Хакатон об’єднає талановитих учасників та зацікавлені компанії для створення Data Science – проектів з реальними бізнес-перспективами в майбутньому.

Відчуваєш бажання створювати інноваційні продукти, використовуючи на повну Data Analysis, Computer Vision, Machine Learning, Neural Networks, NLP, Deep Learning і т.д.? Тоді запрошуємо до участі!
РЕЄСТРУЙСЯ НА ХАКАТОН ТУТ: https://goo.gl/gORQc3

Хочете, щоб ваша компанія отримала справжню користь від штучного інтелекту? Запрошуємо стати партнером хакатону! Будь ласка, зв’яжіться з нами: aispringhackathon@gmail.com

Маєте досвід розробки проектів, пов’язаних з Data Science чи досвід створення успішного бізнесу? Запрошуємо Вас стати нашим ментором і поділитись знаннями з талановитими учасниками, щоб разом створити чудові продукти!

Наші ментори:
Mostafa Benhenda, Founder at https://mindolia.com/, https://showup.tech/
Олег Наливайко, Project Manager at Infopulse
Артем Чернодуб, Chief R&D Officer – Clikque Technology Corporation, Ph.D.
Дмитро Федюков, Data Intelligent Service – Product Owner / Architect – glomex GmbH
Сергій Скабелкин, Blockchain Evangelist Co-founder FinTechCluster Mobile wallet and online service enterprise architect
Нестор Дубневич, Associate, IT&Media at Juscutum Attorneys Association, Partner at lexnet.io, CEO Bot.Lawyer
Дмитро Чаплинський, Senior Architect/Developer at Zone. Projects: lang.org.ua, declarations.com.ua, sotnya.org.ua, posipaky.info, pep.org.ua
Ігор Костюк, Data Scientist у SoftServe. Брав участь у створенні та подальшому розвитку першої групи з Data Science в Україні. Він є фахівцем з Deep Learning, Unsupervised Feature Learning та Computer Vision. Також розробляє Інтелектуальних агентів та Системи автоматичного керування.
Далі буде 😉

Напишіть відгук