Увага! Хакатон
Вересень 28, 2016
0

Шановні друзі!
Розпочинаємо цікаву ініціативу Ye! Акселераційна програма та хакатон для соціальних стартапів разом з менторами та експертами: Евгений СаранцовNicole DanilovaIrina KravchukLiza ZelinskayaArtem AfianMariya OrtynskaGeorge GiorgadzeKatherina DegtyarDenis ReznikOlena Levchuk,
та з командою співорганізаторів: Stacy Tsarkova (FiM), Cici Xue Jie, Lubna Shaban,Karina Avakyan (ChildFinance),
та дякуємо нашим партнерам: Nadine Omelchenko та Anastacia Bratkova (БФ “Освітні ініціативи”), Olya Zakharova (GoIT), Aleksey Vyskub (Державне агентство з е-урядування), Marina Iatsenko (КА “ШАГ”), Ksana Nechyporenko (GoGlobal)

Ye! (www.yecommunity.com) – це онлайн-платформа спільноти молодих підприємців. Ye! поєднує молодих підприємців по всьому світу і забезпечує їх інструментарієм, ресурсами і можливостями для підтримки зростання своїх підприємств.

Вимоги до участі в програмі:
– молодь (до 30 років);
– вже існуючий соціальний стартап або бізнес ідея;
– взяти участь у програмі можуть як команди з 3-5 чоловік, так і окремі особи, яким потрібна допомога зі створенням команди.

Програма:
Етап I – Подача заявок – з 21 вересня до 8 жовтня 2016 р.
Етап II – Тренінги – з 10 до 20 жовтня 2016 р.
Етап III – Хакатон – з 28 до 30 жовтня 2016 р.
Етап IV – Пітч-захід в Києві – 31 жовтня 2016 р.
Етап V – Пітч-захід та тренінги (Швеція) – листопад 2016 р.

Участь у програмі БЕЗКОШТОВНА!
Переможець отримає нагороду Ye! Молодий підприємець України та оплачувану подорож до Швеції, де зможе зустрітися з іншими переможцями, міжнародними підприємцями та менторами під час пітч-заходу та воркшопу!

Місце проведення: офіс Благодійного Фонду «Освітні Ініціативи» в Бізнес центрі “Інком”, вул. Смоленська 31-33, м. Київ

Останній день реєстрації – 8 жовтня 2016 р. (включно).
Реєстрація за посиланням: http://www.surveygizmo.com/…/YE-Ukraine-Training-Hackathon-…
Більше інформації тут: http://yecommunity.com/…/ukraine-ye-training-hackathon-appl…

Ми чекаємо саме на тебе!

Про програму:
Програма складається з вечірніх (після 18:00) 3-годинних лекцій /воркшопів, під час яких учасники можуть розвивати свої навички, потрібні для створення та ведення бізнесу. Теми лекцій:
· Маркетингові дослідження. Канали продажів. Позиціювання продукту. Просування товару;
· Бізнес моделі. Монетизація;
· Бізнес аналітика. Економічне планування;
· Підготовка документів для інвесторів;
· Проектний менеджмент та управління командою;
· Можливості отримання фінансування для малого та середнього бізнесу;
· Юридичні аспекти (інтелектуальна власність, патенти, торгові марки);
· Юридичні аспекти: уставний капітал, поділ акцій;
· Податкові питання для розвитку компанії.

Про хакатон
Під час хакатону 20 обраних бізнес ідей отримають доступ до програмних розробників та дизайнерів. За 48 годин розробники створять прототип для демонстрації бізнес ідей.

Про пітч-захід
Після хакатону 8-10 представників соціального стартапу/бізнес ідеї отримають можливість пітчити свою ідею та показати прототип журі.
Формат: 3 хв на представлення ідеї + 2 хв питання/відповіді.
Переможець цього заходу отримає нагороду Ye! Молодий підприємець України та оплачувану подорож до Швеції, де зможе зустрітися з іншими переможцями під час пітч-заходу та воркшопу з міжнародними підприємцями та менторами.

Про пітч-захід у Швеції
У листопаді 2016 переможець Ye! Молодий підприємець України отримає можливість приєднатися до міжнародних переможців з Кенії, Філіппін, Індії та Європи під час тренінгів та церемонії нагородження Ye! Global Awards.

Про тренерів та менторів
Тренери – це експерти корпоративного та публічних секторів.
· Катерина Дегтяр – Керівник освітньої програми 1991 Акселератор Відкритих даних
· Оксана Борисенко – Президент Digital Ukraine Association
· Ніколь Данилова – Віце-президент Ukrainian Pellet Union
· Євген Саранцов – Член правління zakupki.prom.ua
· Артем Афян – Адвокат, керуючий партнер Juscutum Attorneys Association
· Денис Резнік – Архітектор даних ІТ компанії Intapp
· Марія Ортинська – Керуючий директор юридичної компанії IP-Style
· Ірина Кравчук – Фінансовий директор консалтингової компанії SBT Systems
· Георгій Гіоргадзе – Управляючий директор маркетингової компанії GLP
· Олена Левчук – Заступник директора департаменту координації міжнародних програм Міністерства економічного розвитку та торгівлі України
· Іван Дегтяр – Асистент програми ООН Волонтери (UNV), ПРООН Україна

Що таке соціальний стартап?
Метою соціального стартапа є покращення якості життя спільноти та благополуччя інших.

Організатори
В Україні Ye! акселераційна програма та хакатон для соціальних стартапів організовані у співпраці з Ye! community, Програма технічної допомоги Європейського Фонду Південно-Східної Європи (EFSE DF) та партнером від української сторони Digital Ukraine Association
Партнером місця проведення є Благодійний Фонд «Освітні Ініціативи»

Про Ye! Community
Ye! (www.yecommunity.com) – це онлайн платформа спільноти молодих підприємців. Ye! поєднує молодих підприємців по всьому світу і забезпечує їх інструментарієм, ресурсами і можливостями для підтримки зростання своїх підприємств. Ціллю Ye! є підтримка молодіжного підприємництва, сприяння етичної культури підприємництва та стимулювання створення нових робочих місць для молоді.
Ye! є ініціативою дитячої і молодіжної організації Child&Youth Finance International (CYFI), яка є глобальною мережею, що сприяє економічному співробітництву дітей та молоді. CYFI є найбільшою в світі платформою, яка присвячена підвищенню фінансових і підприємницьких здібностей дітей та молоді. CYFI працює на глобальному рівні з урядами, міжнародними установами, неурядовими організаціями та приватним сектором з метою забезпечення доступу до високоякісних фінансових послуг, програм фінансової освіти і підтримки підприємництва для дітей та молоді.

Про Програма технічної допомоги Європейського Фонду Південно-Східної Європи (EFSE DF)
Програма технічної допомоги Європейського Фонду Південно-Східної Європи була створена у 2006 році для підтримки фінансування економічного розвитку країн Південно-Східної Європи. Вона надає ефективну, цілеспрямовану і інноваційну технічну допомогу, а також в рамках програми забезпечує фінансування розвитку цільових країн. Програма сприяє нарощуванню потенціалу та підготовці кадрів, підтримує фінансовий сектор і прикладні дослідження з метою зміцнення внутрішнього потенціалу і діяльності кредитних організацій, які є партнерами програми. Ця програма працює незалежно від Європейського фонду за довірчим договором відповідно до законодавства Люксембургу. Комітет програми, що складається з членів від банку розвитку KfW, банку розвитку Австрії OeEB, голландського банку розвитку FMO та Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, несе відповідальність за оцінку та затвердження всіх пропозицій щодо проектів і забезпечення загального керівництва програмою.
Про Digital Ukraine Association (Асоціація “Діджитал Україна”)
Асоціація Діджитал Україна була заснована у 2014 році як асоціація ІТ та діджитал компаній України. Асоціація є недержавною некомерційною організацією, мета якої – сприяти формуванню в Україні соціального, економічного, технологічного і політичного середовища для забезпечення розвитку інновацій та індустрії інформаційних, комунікаційних та цифрових технологій, а також створенню нових робочих місць та економічному зростанню країни.

Робота Асоціації спрямована на розвиток IT-бізнесу та розробку стратегій розвитку IT в державних органах України. Крім цього, Асоціація виконує освітню функцію, у рамках якої передбачені різні програми та ініціативи.

На сьогоднішній день Асоціація об’єднує 12 IT-компаній та 1 юридичну компанію.
Фонд «Освітні ініціативи»
Фонд створений у 2011 році. Місія Фонду – сприяти розвитку молоді, підприємців та молодих менеджерів для підвищення рівня життя в Україні. У своїй роботі фонд робить акцент на розвиток вітчизняної ІТ-індустрії та популяризації інновацій як способу мислення.

Напишіть відгук